... στις ετήσιες εκδηλώσεις του χωριού μας και όχι μόνον!

Εκδήλωση Εθνικής Αντίστασης

9 & 10 Ιουνίου

Μνημείο Εθνικής ΑντίστασηςΓιορτάζεται η κήρυξη του ενόπλου αγώνα της  εθνικής αντίστασης από τον Άρη Βελουχιώτη στις 7 Ιουνίου του 1942 κατά των Γερμανών κατακτητών στη Δομνίστα. Στο μνημείο που έχει φτιαχτεί γι' αυτόν ακριβώς το λόγο λαμβάνουν χώρα εκδηλώσεις και πολιτικά πρόσωπα αποτίουν φόρο τιμής στους πρώτους αντιστασιακούς.

Θρησκευτικό - Λαϊκό Πανηγύρι

20 Ιουλίου

Λίγο έξω από το γραφικό χωριό μας στην τοποθεσία Αϊ -Λιάς, το "πράσινο μπαλκονάκι" της περιοχής μας με την πανοραμική θέα, που πήρε το όνομά του από το ομώνυμο εξωκκλήσι, θα μας βρείτε να γιορτάζουμε την Ανάληψη του Προφήτη Ηλία.

Όλα όμως τα γύρω χωριά ή οικισμοί έχουν κι εκείνα τα δικά τους πανηγύρια, οπότε αν σας αρέσει αυτού του είδους η διασκέδαση, δεν θα πλήξετε ποτέ!

 

Χορευτικές Εκδηλώσεις

15 Αυγούστου

Big Brother PartyΚάθε χρόνο στη μεγάλη γιορτή της Παναγίας, το Δεκαπενταύγουστο, διοργανώνονται χορευτικές εκδηλώσεις στην πλατεία αλλά και το ετήσιο πάρτυ νεολαίας στο Παλαιό Γυμνάσιο του χωριού, που καθιερώθηκε με το όνομα "Big Brother Party" από το ομώνυμο τηλεοπτικό reality show.

 

 

Γιορτή Τσίπουρου

Τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου

Γιορτή ΤσίπουρουΚάθε χρόνο, στα τέλη Οκτωβρίου διοργανώνεται στο χωριό η ετήσια "Γιορτή Τσίπουρου". Μαζεύεται πολύς κόσμος στην πλατεία, όπου φυσικά όλοι επιδίδονται σε... τσιπουροκατάνυξη με συνοδεία βέβαια και των απαραίτητων μεζέδων αλλά και υπό τους ήχους ορχήστρας δημοτικής παραδοσιακής μουσικής της περιοχής. Ενώ η προετοιμασία διαρκεί όλη την εβδομάδα με την παραγωγή του τσίπουρου να γίνεται ζωντανά στην πλατεία και τις διαδικασίες να κορυφώνονται το Σαββατοκύριακο.